Bel mij voor een offerte
0494 36 78 42

De werken werden uitgevoerd op het afgesproken moment.  Alles werd netjes afgeplakt. Wesley werkt zeer nauwkeurig en de schilderwerken werden uitgevoerd aan de afgesproken prijs.
We kijken al uit naar de volgende schilderwerken die hij hier komt uitvoeren!

Karine Van Meensel

Wij hebben je contact gekregen via de aannemer en je hebt voor ons schilderwerken uitgevoerd in onze nieuwe kantoren en werkplaats.  De kwaliteit en de perfectie waarmee deze schilderwerken zijn afgewerkt is van uitzonderlijke kwaliteit.  Van klanten en medewerkers krijgen we bijzonder positieve commentaar op de wijze waarop de deuren, muren en andere schilderwerken zijn uitgevoerd.

Eddy De Reys, CNC Metal Willebroek

Pas appartement gekocht. Om de witte muren wat te breken besloten we om 1 muur in de leefruimte te laten behangen. Dit werd met de fijne handen van Wesley gedaan. Het resultaat mag er zeker zijn! Van elk hoekje tot elk kantje is dit tot perfectie gekomen. Een zeer tevreden klant die zeker deze topman in zijn vak aanraadt voor ieders pand tot een nog mooier warm plaatsje te maken in hun stulpje.

Ilse Delmont, Hulshout

Wij zijn zeer tevreden over de uitgevoerde werken. Steeds op afspraak, een verfijnde afwerking en alles netjes en proper achtergelaten. Zelfs mijn moeder van 87 jaar - en die is zeer kritisch - vindt dat je zeer proper en goed werk geleverd hebt bij haar thuis. Alvast bedankt en tot één van de volgende.

Inge & Kurt (Heist-op-den-Berg)

Zeer tevreden over afwerking en afhandeling van de werken (schilderen van boekenrekken en gyprocwanden bibliotheek).
Goede vakman en zeer vriendelijke service.

Jan Van der Veken, Aarschot

Geweldig geslaagd. Prachtig. Dank u wel.

Josfien en Peter

Tevreden over het werk van Wesley. Hij leverde een mooi resultaat bij ons. De samenwerking verliep vlot en stipt. Hij is een man van zijn woord die weet waarmee hij bezig is! Keep up the good work... en zeker tot een volgende keer!

Maria G.

Ik heb mijn woonkamer en keuken laten behangen en schilderen. Ben zeer tevreden van het werk, het is perfect afgewerkt.

Marina, Beerzel
Logo Quality Painting
Contact
Langendijk 15
2220 Hallaar (Heist-op-den-Berg)
T 0494 36 78 42
E-mail: info@wesleyqp.be
BTW 0740.737.431